Scoala Gimnaziala Rupea★ Despre noi
  Câteva cuvinte despre Școala Gimnazială Rupea

★ De câteva decenii oferim tinerilor elevi din Rupea o cale către viitor. Educăm, învățăm și sprijinim, prin educație, dezvoltarea tinerilor elevi ai orașului Rupea.

★ La Școala Gimnazială Rupea punem elevul pe primul loc și îi oferim acestuia platforma perfectă pentru dezvoltare personală. Deschidem uși către viitor și formăm minți pentru un viitor strălucit.

★ Școala Gimnazială Rupea este o instituție cu tradiție pe plan local dar și pe plan județean, mărturie fiind miile de elevi care au ieșit de pe băncile școlii și au progresat către studii superioare.

★ Ce ne propunem
  Ce beneficii propunem pentru elevii noștri

Siguranță: Punem siguranța celor mici pe primul loc și le oferim protecția de care au nevoie.

Educație: La Școala Gimnazială Rupea oferim elevilor continuitate, un program normal, cadre didactice certificate, pregătite pentru a deschide aripile tinerilor elevi.

Sănătate: Grija pentru elevii noștri se traduce în sănătate, atât fixică cât și mentală.

Condiții optime: Deschidem uși și orizonturi și le oferim elevilor șansa de a-și dovedi creativitatea. La Gimnazială Rupea elevii au condițiile perfecte pentru crearea unui viitor strălucit.

★ Învățământ
  Educație, siguranță și dezvoltare

Scoala Gimnaziala Rupea★ Suntem orientați în a oferi elevilor noștri o varietate largă de activități, pe lângă platforma educațională, care să le sprijine dezvoltarea personală.

★ Indiferent dacă elevul este în clasa a 1-a sau în clasa a 8-a, la Gimnazială Rupea prioritatea noastră sunt copiii și educația lor.

★ La Școala Gimnazială Rupea, misiunea noastră este de a oferi excelență în educație și învățământ și programe școlare, în orice perioadă a anului, pentru toți copiii care locuiesc în zona Rupea.

★ Punem la dispoziția elevilor profesori excepționali, programe de învățământ și medii de învățare care încurajează copiii să învețe, să se joace și să exploreze într-un mediu sigur, sănătos și care promovează gândirea creativă.